Tot per el

Bany

Sanitaris, lavabos, aixetes, mobles...

Cada llar i sobretot els diferents propietaris tenen el seu bany ideal. Si a casa tens més d'un bany, probablement aquests tinguin un ús molt diferenciat entre ells, motiu per el que és molt important saber escollir bé les diferents peces que el formen i no només ens hem de centrar amb la seva funcionalitat.

Les diferents peces que conformen els banys prenen especial atenció en temes d'estètica els lavabos o piques així com els sanitaris i banyeres o plats de dutxa. Depén de la distribució interior i sobretot l'accés a aquest, pot destacar més un sobre la resta.

Els sanitaris suspesos i els encastats són els més còmodes de netejar, ja que, s'evita l'espai mort que hi ha hagut tradicionalment aquest i la paret, evitant haver d'ajupir-nos per netejar-lo, així amb una sola passada de fregona ho tenim llest.

Els plats de dutxa s'imposen davant de les banyeres per molts motius, principalment per la comoditat d'accedir a aquests, sobretot en edats avançades o en persones amb dificultats de moviment i per l'actual ritme de vida que no ens permet perdre massa temps en les tasques diàries. Si a casa hi ha dos o més banys complets, és molt normal tenir una banyera, aquesta és molt còmode i útil en famílies amb criatures o simplement per gaudir d'un bany relaxant.

El darrer element important en tot bany són els mobles, aquests poden oferir mil i una combinacions i possibilitats diferents, a més, cada família en fa un ús totalment adaptat al seu dia a dia, hi ha qui hi emmagatzema la roba de bany com les tovalloles, els maquillatges, productes i objectes d'higiene personal (raspalls de dents, màquines d'afaitar, pinces, rotlles de paper...), o qui utilitza un dels seus espais per medicines.

Tant si busques un moble amb un sol lavabo com un de doble, suspès o encastat, amb desaigua decoratiu, amb un gran calaix o amb molt calaixos... vine a veure tot el que podem oferir-te.

Visita'ns. Et sorprendràs! 93 846 00 11

Contacta'ns