Paviments d'

Exterior

de tota mena i antilliscants

Tant si es tracte de l'accés a la casa com d'una terrassa o els paviments del voltant de la piscina, és molt important que aquests siguin antilliscants.

Els paviments d'exterior antilliscants tenen diferents classificacions segons el seu grau d'antilliscant. Si es tracte d'una zona de pas habitual recomanem emprar peces de major grau antilliscant per minimitzar riscos de caigudes, tant de nosaltres com dels nostres convidats o clients.

En els casos de terrasses poc transitades, es pot optar per prioritzar l'estètica a la seguretat, tot i que, hi ha una gran varietat de dissenys en tots els diferents graus de rugositat.

A la zona del Vallès Oriental és habitual patir glaçades a primeres hores dels matins d'hivern i en poc temps aquest desapareix, en canvi a l'estiu, el sol provoca que les peces augmentin considerablement la seva temperatura. Una bona peça de gres exterior és aquella que ofereix gran resistència als canvis bruscs de temperatura evitant que aquestes s'esquerdin i/o s'arribin a trencar, així com poder suportar grans pesos estàtics concentrats en un sol punt per evitar el seu trencament en accedir amb el cotxe i inclús estar-hi aparcat.

Cada sèrie de gres d'exterior ofereix peces especials per fer front a qualsevol projecte, així podem trobar com a graons, ampits, trencaaigües, canals de desaigua, peces per piscines, skimmers i un llarg etcètera.

Visita'ns. Et sorprendràs! 93 846 00 11

Contacta'ns